Så var helgen över !

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
 
Tisdag igen, helgen gick fruktansvärt fort och veckorutinerna är i rullning igen. Helgen spenderades som sagt med barrunda i Camden. Enligt de engelskmän jag pratat med så skulle detta vara "the place to be", vilket till viss del var sant. Pulsen var hög och det fanns något för alla. Eftersom vi hade köpt förköp så slapp vi köa och på varje bar vi kom till bjöds vi på en gratis drink. Musiken var väl sådär men personligen tycker jag att den musik som spelas här i England är ganska dålig i allmänhet. Men jag hade ändå en sjukt rolig kväll och det hela slutade med lite nattkäk innan vi tog nattbussen hem till Seven Sisters där Emma bor.
 
Blev ingen sömn den natten så när jag hade samlat ihop den lilla energi som fanns kvar så drog jag mig hemåt till Muswell Hill runt lunch på söndagen. Gjorde sedan inte många knop utan sov mest och åt onyttigheter.
 
På måndagen vaknade jag upp med feber, tog G till dagis och återgick sedan till sängen. På eftermiddagen var det sedan full rulle med J och G innan jag somnade gott runt 8 snåret, cirka 10 minuter efter att jag lagt barnen.
 
Idag har jag gjort ungefär samma saker. Dagis, tvätt, städ och vila. Tog barnen på playdate hos Lisa och klunkade sedan te resten av kvällen. Hoppas att förkylningen försvinner snart dock för har en hel del roligheter planerade i slutet av veckan. Så behöver jag också bli bättre på att uppdatera här. Hoppas ni haft en bra helg dock och att ni håller er friska. 
 
 * Detta inlägg skulle ha publicerats igår men något gick snett.
 
 
Puss & Kram 
Mikaela 

Torsdag, Fredag & så äntligen Lördag !

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Uppdateringen börjar redan att bli långsam. Veckan har som i vanlig ordning bara sprungit förbi. Torsdagen inehöll lunch på det lokal cafet Owen's med Lisa och hennes syster och sedan lite shopping i Wood Green. På eftermiddagen hämtade jag upp en väldigt trött och sur G från dagis. Allt "No", "I'm not your best friend", "I'm not doing that" osv började när jag inte hade något snack att erbjuda eller ville köpa honom en glass. Det fortsatte sedan hela kvällen. Innan han somnade gott så avslutades det dock med ett " I love you to the moon and back" och "What are you doing tomorrow ?". Svårt att inte älska den där pojken.
 
Fredagen bjöd på en betydligt mycket gladare G. Vi for till dagis på morgonen med mycket skratt på vägen. Efter det tog jag, min nu dagliga promenad på en timma. Efter det tog jag tag i tvätt och hushåll. Innan jag plockade upp G från dagis igen så sov jag lite. Fått den hämskaste hostan som håller hela familjen vaken om nätterna. Eftermiddagen spenderades sedan med att baka Peppa Pig kakor, laga mat och lek. På kvällen satt jag sedan barnvakt till J och G. Underhöll mig med att prata på skype med Jesper samt koka barnmat. 
 
Idag vaknade G vid 9. Vi gick ner och åt frukost och pratade som alltid om vad vi drömt om. G drömmer oftast om regnbågar och bilar, intressant. Efter det tog föräldrarna över och jag gick upp på mitt rum för att förbereda lite. Ikväll står nämligen utgång i Camden på schemat. Ska till och med spendera natten borta så då får jag en riktig sovmorgon imorgon. Tänkte att jag berättar lite mer om kvällen och Camden imorgon. 
 
Hoppas er lördag också bjuder på roligheter ! 
 
Puss & Kram
Mikaela

Fresh Start !

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
    
 
 
Ännu en gång har jag tagit beslutet att börja blogga igen. Denna gång har jag väl dock lite mer "intressanta" saker att dela med mig av. Som det flesta redan vet nu så befinner jag mig ju (sedan snart 3,5 månad tillbaka) i Storbritannien, mer bestämt i norra London. Här lever jag livet som Au pair samtidigt som jag pluggar online och ger mig ut på diverse äventyr. 
 
Bloggen tänkte jag därför använda mig av för att delvis dela med mig av min vardag här, men också för att ventilera mig och ge lite tips till de som kanske också är intresserade av att uppleva Englands alla godbitar. 
 
 
Uppdatering kommer ske när tiden tillåter och tveka inte att ställa frågor om alla möjliga knasiga saker ! 
 
 
 
Puss & Kram 
   Mikaela